ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ WANDERLUST!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Έχοντας ως βάση μας το όμορφο νησί της Χίου, διοργανώνουμε ταξίδια σε κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 • Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές για ταξιδιώτες που αναζητούν την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αναλαμβάνουμε να βρούμε το καλύτερο δρομολόγιο με βάση τις ανάγκες σας για ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τις τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια.

aktoploika chios

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 • Εισιτήρια για όλη την Ελλάδα
 • Εισιτήρια από/προς Ιταλία
 • Εισιτήρια από/προς Χίος – Τουρκία (Τσεσμέ)

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που προσφέρουν δρομολόγια εσωτερικού καθώς και προς Ιταλία και Τουρκία. Επιλογές για ημερήσιες εκδρομές από Χίο προς Τσεσμέ ή Σμύρνη.

Ρωτήστε μας για τις προτάσεις μας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ

Ότι χρειάζεστε για ένα ασφαλές ταξίδι με ιστιοπλοϊκό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οργανώνουμε για εσάς όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να απολαύσετε τις διακοπές σας όπως αρμόζει. Επιλογές και για ενοικίαση σκαφών αναψυχής για μονοήμερες εκδρομές.

 • Αγκυροβολία
 • Προσόρμιση
 • Καύσιμα
 • Προμήθειες
 • Μετακινήσεις από και προς το σκάφος
 • Ξεναγήσεις & κρατήσεις σε εστιατόρια

Υπηρεσία Μεταφοράς Χρημάτων με Ταχύτητα & Ασφάλεια!

Το κατάστημα μας, σε συνεργασία με την εταιρεία MoneyGram®, σας δίνουν τη δυνατότητα να στέλνετε άμεσα χρήματα στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε πάνω από 200 χώρες στον κόσμο, διευκολύνοντας την αποστολή μετρητών παγκοσμίως, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, σε 3 μόνο λεπτά. Η ασφαλής μεταφορά των χρημάτων σας γίνεται μέσα από ένα πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα που συνδέει όλους τους συνεργάτες του Δικτύου τής MoneyGram® (150.000 καταστήματα) και εξασφαλίζει την παράδοση των χρημάτων σας στην ώρα τους.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ / VIP ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία στη Χίο αλλά και σε άλλους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το Wanderlust είναι μαζί σας σε κάθε βήμα.

Ανακαλύψτε παραθαλάσσιους και ορεινούς προορισμούς, εξερευνήστε τους πολιτιστικούς θησαυρούς με τοπικούς ξεναγούς και εξασφαλίστε πρόσβαση σε μοναδικά αξιοθέατα.

Chios Rent a car

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το γραφείο μας διαθέτει επιλογές για κάθε είδους εξόρμηση και budget.

Ζητήστε προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτων ή βαν εδώ.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η κράτηση ξενοδοχείου είναι μία από τις πιο σημαντικές επιλογές για το ταξίδι σας.

Κρατήσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Χίο, σε όλη την Ελλάδα και σε οποιοδήποτε προορισμό του εξωτερικού. Προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Τουρκίας.

Συνεργαζόμαστε μόνο με ξενοδοχεία που εγγυώνται την άνετη διαμονή σας.

© 2022 Wanderlust Tours, Yachting & Rent a Car by Y&J