Χίος

Η Χίος είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό Αιγαίο σε απόσταση 3,5 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Μικράς Ασίας, απέναντι από το Τσέσμε με το οποίο έχει σχεδόν καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Παραμένει από τα ανεξερεύνητα του Αιγαίου και είναι φημισμένο για τη μαστίχα και τη ναυτοσύνη του. Mία επίσκεψη στον αριστοκρατικό Κάμπο με τα παλιά αρχοντικά και τα εσπεριδοειδή, τα μεσαιωνικά χωριά με την υποδειγματική αρχιτεκτονική και τις παραλίες με την άγρια ομορφιά θα σας μείνει αξέχαστη σίγουρα.

Στη μακραίωνη ιστορία της, η Χίος γνώρισε μεγάλη άνθιση αλλά και ολοκληρωτική καταστροφή. Δείτε τις μεγάλες μορφολογικές και ιστορικές αντιθέσεις του νησιού σαν μια πρόκληση για ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά του. Περιηγηθείτε στα Μαστιχοχώρια και νιώστε τον χρόνο να σταματάει.

Κολυμπήστε σε χρυσαφένιες παραλίες, διασχίστε φαράγγια και διασκεδάστε σε κάποιο από τα πολλά πανηγύρια, απολαμβάνοντας τα ούζα του νησιού. Η χιώτικη κουζίνα θα σας χαρίσει στιγμές απόλαυσης και το άρωμα της μαστίχας θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Wanderlust Tours & Rent a Car
Νεωρείων 23, Χίος
τηλ. +30 22710 82654

ΜΗ.Τ.Ε: 0312Ε60000062201